18-06-2024 :: Wat kan niet ontbreken in je toilettas voor op reis?

Het is weer bijna tijd voor de zomervakantie! Wat voor soort trip dit ook gaat worden, het is belangrijk dat je bij het inpakken van je toilettas geen essentials vergeet. Zeker als bepaalde producten het beste voor je werken, zoals bijvoorbeeld je shampoo, moet je deze zeker bij je hebben voor een zorgeloze vakantie. We gaan je vertellen wat er niet mag ontbreken in je toilettas voor op reis!

Gezichtsverzorging

Bij het inpakken van je toilettas kun je het beste in categorieën inpakken. Om te beginnen met je gezichtsverzorging. Het belangrijkste op de meeste vakanties is een goede SPF. Je kunt hiervoor het beste een apart SPF voor je gezicht kiezen, voor de beste bescherming en juist verzorging. Deze kun je vinden bij Beautyplaza. Daarnaast kan natuurlijk ook standaard gezichtsverzorging niet ontbreken, zoals een goede nachtcrème en reiniging. Vergeet ook zeker niet je gezichtsreiniging, watjes en wattenstaafjes. Misschien niet geheel in deze categorie, maar vergeet ook zeker je tandenborstel en tandpasta niet. Draag je lenzen? Zorg dan dat je genoeg lenzenvloeistof, oogdruppels en eventueel reserve lenzen bij je hebt.

Haarverzorging

Voor haarverzorging hebben veel mensen hun eigen producten die ze graag gebruiken. Als je bijvoorbeeld krullen hebt, zal de kerastase curl manifesto beter werken voor je krullen dan een standaard shampoo. Niet alleen je eigen shampoo, maar ook een goede conditioner is dan belangrijk. Eventueel een olie of serum voor je haar, om het te helpen herstellen na een dag in de zon hebben gezeten, kan ook niet ontbreken. Daarnaast kan natuurlijk je haarborstel, elastiekjes en een haarclip niet ontbreken. Ook in deze categorie: eventueel een scheerapparaat of scheermesjes met scheergel of schuim.

Lichaamsverzorging

Als laatste categorie hebben we lichaamsverzorging. Hierbij zal je als eerste denken aan douchegel en bodylotion. Toch heb je iets meer nodig dan waar je misschien aan denkt. Denk bijvoorbeeld ook aan tools die je nodig kan hebben, zoals een nagelknipper, nagelvijl en een pincet. Voor de dames is het ook slim om tampons of maandverband mee te nemen voor de zekerheid.Indirect ook verzorging voor je lichaam raden we je aan om een paar essentiële health items mee te nemen. Paracetamol, diarreeeremmers, muggenspray en pleisters komen altijd wel van pas. Deze dingen kun je natuurlijk ook altijd in het buitenland kopen, maar in de meeste gevallen is het wel zo handig als je het al bij je hebt.